آئین نامه انظباطی

آئین نامه انضباطی دانش آموزان دبستان دخترانه سپهر

سال تحصیلی 97-96

از دانش آموزان و اولیای گرامی تقاضا می شود که مفاد آیین نامه را با دقت مطالعه نمایید.

خوب ماندن و شادابی فرزند بستگی به توجه و مراقبت دقیق و همکاری صمیمانه شما یا مسئولین مدرسه دارد .

• شروع کار مدرسه ساعت 30: 7 و پایان آن ساعت 45: 14 خواهد بود و هرگونه تغییر احتمالی در ساعت کار قبلاً به اطلاع خواهد رسید .
  • فعالیت های آموزشی ،پرورشی و فوق برنامه ( مانند کارگروهی، امتحانات دوره ای ، بازدیدهای علمی و تفریحی ، برنامه صبحگاه و ... ) از فعالیت های رسمی مدرسه می باشد و شرکت دانش آموزان در آنها الزامی می باشد .
  • در صورت بیماری دانش آموز ، ولی باید مسئولین مدرسه را قبل از ساعت 9 آگاه نماید و در زمان مراجعه دانش آموز گواهی معتبر پزشکی را به دفتر مدرسه ارائه نماید. در غیراینصورت غیبت غیرموجه تلقی می گردد . بدیهی است تشخیص غیرموجه بودن غیبت به عهده مدیر واحد آموزشی خواهد بود .
  • غیبت غیر موجه بیش از هفت ساعت و یا تأخیر ورود بیش از یک ساعت در هرماه موجب محرومیت موقت دانش آموز از کلاس خواهد بود .
  • مرخصی روزانه یا ساعتی دانش آموز در طول فعالیت مدرسه امکان پذیر نمی باشد و لذا از اولیای محترم انتظار می رود چنین درخواست هایی را ( مانند مراجعه به پزشک  مسافرت و ...) مطرح ننمایند .
  • تأخیر ورود دانش آموزان به مدرسه پس از ساعت مقرر موجه نبوده و در نمره انضباطی وی تأثیر منفی خواهد داشت و در صورت تکرار بیش از سه بار با ولی دانش آموز بررسی خواهد شد .
  • تحویل دانش آموز فقط به ولی محترم امکان پذیر می باشد ،درغیراینصورت لطفاً با دفتر مدرسه هماهنگی لازم بفرمایید .
  • دانش آموز موظف است ظاهری آراسته ، تمیز و ساده ، مناسب با شأن دانش آموزی داشته باشد .
  • دانش آموزان موظفند با اونیفورم مدرسه در مدرسه حضور داشته باشند ودرروزهای ورزش استفاده از شلوار ورزشی مدرسه الزامی است .
  • دانش آموز جهت ورود و خروج حتماً از مقنعه مدرسه استفاده نموده و حجاب را کامل رعایت نمایند.
  • دانش آموز عزیز جهت شناختن لباس در صورت مفقودی خواهشمندیم نام دانش آموز یا علامت مشخصه روی مقنعه و روپوش نوشته شود.
  • همراه داشتن وسایل غیرضروری برای دانش آموز مجاز نمی باشد .همچنین از آوردن پول نقد خارج ازحدنیاز خودداری فرمائید  درصورت گم شدن مدرسه مسئولیتی ندارد .
  • از آوردن تلفن همراه ،لب تاب ،تبلت، انواع پخش کننده ها ... و MP3,mp4، انواع CD های موسیقی و فیلم جداً خودداری فرمائید .
  • دانش آموز عهده دار حفظ و نگهداری وسایل شخصی خود و همچنین اموال مدرسه می باشد . بدیهی است در صورت وارد ساختن صدمه ، خسارت مورد نظر توسط ولی جبران می گردد .
  • دانش آموزان لازم است نسبت به انجام اموری که براساس آیین نامه ها و دستورالعمل های صادره از سوی آموزش و پرورش و موسسه ابلاغ می گردد اقدام نماید .
  • مدرسه در ایام امتحانات نیمسال اول تعطیل نبوده و کلاس ها مطابق برنامه هفتگی دایر خواهد بود .
  • دانش آموزان لازم است ضمن رعایت احترام و ادب نسبت به مربیان و کارکنان مدرسه در برخورد با یکدیگر مراعات ادب و اخلاق اسلامی را بنمایند و در صورت بروز هرگونه مشکل ، مراتب را به دفتر مدرسه ارجاع دهند و از برخورد شخصی به طور جدی بپرهیزد.
  • نمره کمتر از 16 در هر نیمسال مطلوب مدرسه نمی باشد و نمره قرمز محسوب می گردد و دانش آموز موظف به جبران آن می باشد . در غیر اینصورت مدرسه از ثبت نام مجدد وی در سال آتی خودداری خواهد نمود .
  • نمره انضباط دانش آموز بیانگر وضعیت اخلاقی و رفتاری دانش آموز می باشد ویکی از ملاک های مهم ثبت نام سال آینده دانش آموز خواهد بود
  • خانه ومدرسه دو رکن اساسی و مهم در تربیت و تعلیم دانش آموز می باشد ،لذا از اولیای گرامی انتظار می رود در جلساتی که به منظور تشریک مساعی اولیاء مدرسه و دانش آموز تشکیل می شود حضوری فعال از خود نشان دهند .
  • ثبت نام فقط برای یک سال تحصیلی می باشد و مدرسه برای سال های بعد هیچگونه تعهدی نخواهد داشت .

در خاتمه یادآور می شود که کلیه موارد مثبت و پسندیده دانش آموز که به نوعی سرمایه های گرانبهای مدرسه به شمار می روند هموار مدنظر کارگزاران مدرسه قرار خواهد گرفت .

با تشکر

دبستان دخترانه سپهر